Rivitaloasuminen

Rivitaloasuminen

Tervetuloa asumaan Ravimäkeen, Haminan Hevoshakaan! Ravimäen rivitaloissa Tarkka -ampujankadulla on yhteensä 33 vuokra -asuntoa omalla viihtyisällä pienellä pihalla. Asunnot soveltuvat niin ikäihmisille kuin itsenäisempään elämään kykeneville erityistä tukea ja apua tarvitseville henkilöille.  Asunnot ovat esteettömiä ja osa asunnoista on invamitoitettuja. Asukkailla on mahdollisus hyödyntää esimerkiksi Ravimäen tuottamaa kotipalvelua sekä kotihoidon tukipalveluja. 

Meiltä löytyvät monipuoliset palvelut kuten lounasravintola, kuljetuspalvelu ja saunaosasto. 

Osoite:                  Tarkka -ampujankatu 3, 49400 Hamina

Valmistunut:        1981

Peruskorjattu:     2008-2009

Asunnot:              Yksiö 32 m2                30 kpl

                              Kaksio 42 m2               3 kpl

Vuokra:                13,46 €/m2/kk

Lämmitys:           Sähkö

Vesi:                     14,50€/ hlö

Jokaisessa asunnossa on automaattimen paloilmoitin – ja sprinklerjärjestelmä sekä turvaliedet. 

 

Kotipalvelut ja kotihoidon tukipalvelut

Kotipalvelut toimivat asiakkaiden tukena, jotta he pystyisivät asumaan turvallisesti omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Järjestämme ja kehitämme asiakkaiden tarpeiden mukaisia palveluja tukien heidän hyvinvointiaan. Palveluihin kuuluvat mm. asiointi –  ja saattajapalvelu, siivouspalvelu sekä pyykkipalvelu. 

Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Palvelusopimuksella palvelut ALV 0%

ASUNTOHAKEMUS ( tulostettava)

 

Minna Urpalainen, palvelujohtaja

minna.urpalainen@ravimaki.fi

p. 044 7093850

Asukas ottaa ruokaa buffetista. Lautasella on salaattia ja leikettä. Lounaspalvelu on yksi haminalaisen Ravimäen palveluista asukkailleen.

Lounaspalvelu

Ravimäen rivitalon asukkaana sinun on mahdollista käyttää pihapiirin Ravintola Pintelin palveluja. Arkisin voit käydä lounastamassa Pintelissä tai tilata lounaan kotiin tuotuna. Merkkipäiviä viettäessäsi voit halutessasi tilata Pintelistä tarjottavat kotiisi. Halutessasi voit myös varata juhlatilat ja pitopalvelun Pintelistä jopa 50 hengelle.

 

Siivooja pyyhkii vaaleaa lattiaa leveällä mopilla. Ravimäki Haminassa tarjoaa rivitaloasukkailleen asiointipalvelua, siivouspalvelua ja talonmiespalvelua.

Siivous-, asiointi- ja talonmiespalvelu

Asukkaana voit halutessasi hyödyntää Ravimäen siivous-, asiointi- ja talonmiespalveluja. Siivooja voi käydä luonasi vaikka kerran viikossa, ja talonmies tekee puolestasi lumityöt sekä hoitaa nurmikon. Asiointipalvelumme kuljettaa sinut Haminan keskustaan ostoksille kerran viikossa. Asiointi- ja talonmiespalvelut sisältyvät tehtävään vuokrasopimukseen.

Asukas kirjoittaa paperille. Pöydällä on värikkäitä kyniä, puhelin ja vesipullo. Ravimäki järjestää asukkailleen kerhoja ja toimintaa.

Toimintaa Ravimäessä

Ravimäessä järjestetään kerhoja ja toimintaa, joihin voit rivitalojen asukkaana osallistua vapaasti. Lisäksi Ravimäessä järjestetään muuta vapaa-ajan ohjelmaa, esimerkiksi musiikkihetkiä, joista ilmoitetaan tarkemmin ilmoitustauluilla.