TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄ TOIMINTA

TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄÄ TOIMINTAA SINULLE NUORI, PITKÄAIKAISTYÖTÖN TAI ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVA

Työllistymistä edistävä toiminta  auttaa työstä poissaolevia työn pariin. Asiakkaitamme ovat mm. pitkäaikaistyöttömät, erityistä tukea tarvitsevat, nuoret ja ammatinvaihtajat. Meillä sinun on mahdollisuus kokeilla erilaisia työtehtäviä mm. kiinteistönhoitoa, siivousta, pyykkihuoltoa,  kädentaitoja,  Atk -taitoja sekä remontti –  ja puutöitä. 

Cafe Kamu! toimii Rautatienkadulla. Siellä tehtävinä voivat olla keittiötyöt, asiakaspalvelutehtävät, salityö, siivoustyö ja erilaiset kiinteistöhoidon tehtävät.

Etsitään yhdessä sinulle sopivat työtehtävät.

Palvelemme sinua  yksilöllisesti ja toiveidesi mukaisesti. Lue lisää ja löydä uutta sisältöä elämään tai uusi ura palveluidemme myötä!

  • kuntouttava työtoiminta
  • työkokeilu
  • palkkatukityö

Lisätiedot: Minna Urpalainen, vt. palvelupäällikkö Puh. 044 709 3850 minna.urpalainen@ravimaki.fi

Ravimäen Työpalvelu apunasi

Digipalvelussamme otamme vastaan alle 10 vuotta vanhoja tietokoneita sekä oheislaitteita. Huolehdimme laitetyhjennyksistä (sekä tietokoneet että mobiililaitteet) turvallisesti.  Digitoimme vanhoja VHS -kasetteja.

Opastamme tietokoneen ja digilaitteiden käytössä päivittäin klo 8–14, Teollisuuskatu 8.

Vuokraamme kokoustiloja!

Digitointi ja tietokoneet, puh. 044 733 2486
Pienimuotoiset pyörähuollot, puh. 044 733 2486
Cafè Kamu, puh.  044  748 7376  ( Rautatienkatu 2, Hamina)

 

 

 

 

Kaksi ihmistä juttelee, toinen pitää kättään valkoisen polkupyörän tarakalla. Polkupyörähuolto Haminassa hoituu myös Ravimäen Työpalvelussa.

Polkupyörähuolto

Polkupyörähuoltoa on tarjolla kausittain. Huolto on hyvä tehdä noin kerran vuodessa, joko pyöräilykauden alkaessa tai päättyessä. Tuo polkupyöräsi Työpalveluun Teollisuuskadulle, niin huollamme kulkupelisi kuntoon! Meiltä voi myös ostaa kunnostettuja vanhoja polkupyöriä. Kysy lisää palvelun  saatavuudesta ja hinnoista!

Tietokonepöytä, jossa on näyttö, näppäimistö, vanha VHS-kasetti ja laitteita. Haminassa erilaiset ATK-palvelut saa myös Ravimäen Työpalvelusta.

IT-palvelut, digitointi ja pienkonehuolto

Digineuvonta, IT-huolto ja -korjaus,  levyjen ja tiedostojen varmuuskopiointi sekä käyttöohjeiden oikoluku/suomennokset ovat myös saatavilla Työpalvelusta.  Digitoimme vanhoja VHS – ja C -kasetteja. Laminointi – ja tulostuspalvelu. Arvioimme ja huollamme pienlaitteita. Otamme vastaan alle 10 vuotta vanhoja tietokoneita.